Αρχιτεκτονικός – Επαγγελματικός φωτισμός
email gr language en language
 
ΕΤΑΙΡΙΑ

Εργοστάσιο: Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης
570 03 Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης,
Τ. 2310 701 081, F. 2310 702 370


Η ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε είναι μια σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών σωμάτων, με παρουσία στην αγορά εδώ και 55 χρόνια περίπου.

Οι παραγωγικές και αποθηκευτικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσ/νίκης και καλύπτουν 10.000 τ.μ.

Διαθέτει τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό και ελέγχει πλήρως ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία και την ποιότητα του τελικού προϊόντος, με πιστοποιημένα συστήματα.

Είναι από τις πρώτες εταιρίες που έχει λάβει για τα παραγόμενα είδη της, πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, πιστοποιητικό CE που θεσπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και ταυτόχρονα διαθέτει δική της τεχνογνωσία ποιοτικού ελέγχου και μέτρησης των αποτελεσμάτων.

Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται από 4 ιδιόκτητες εκθέσεις, δύο στη Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 44 και Αδριανουπόλεως 6 - Καλαμαριά, μία στην Αθήνα, Εθν. Αντιστάσεως 70 - Χαλάνδρι και μία στην Πάτρα Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 138.

Όλες οι εκθέσεις παρουσιάζουν το φωτισμό, γιατί είναι γνωστό πως ο φωτισμός ούτε εξηγείται ούτε περιγράφεται, παρά μονάχα παρουσιάζεται. Οι εκθέσεις αυτές, διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή και μέσα, για την παρουσίαση των προτάσεων και των λύσεων για τις εξειδικευμένες κάθε φορά ανάγκες των πελατών και παρέχεται η σχετική τεχνική υποστήριξη στον πελάτη για την επιλογή της καταλληλότερης λύσης.

Τα προϊόντα της εταιρίας ικανοποιούν πληθώρα αναγκών φωτισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και πελάτες της είναι Βιομηχανίες, Τράπεζες, Νοσοκομεία, Αθλητικά κέντρα, Σχολεία, Εμπορικά καταστήματα, Τεχνικές εταιρίες, Διακοσμητές κ.λ.π.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία επενδύει συνεχώς σε κτιριακές και σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις, με αυτοχρηματοδότηση, σημαντικά ποσά, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και στη διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά του επαγγελματικού φωτισμού, πρωτοπορώντας σε ποιότητα και μεθόδους.

Φιλοσοφία της ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε είναι πελάτης - ανθρώπινο δυναμικό της - ποιότητα προϊόντος και μ’αυτό το τρίπτυχο πορεύεται συνέχεια, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωσή της και εξέλιξή της.

Ακόμα η ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε έχει διεθνείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχοντας συνάψει συμφωνίες μαζί τους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς στις τάσεις που διαμορφώνονται στο σχεδιασμό, την αισθητική, την υγιεινή, την ασφάλεια και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων, στους χώρους που χρειάζονται επαγγελματικό ή εργασιακό φωτισμό.

                  
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Υποκατάστημα Αδριανουπόλεως

Αδριανουπόλεως 6 - 551 33 Καλαμαριά, T. 2310 408 700, F. 2310 407 037 - 2310 407 016
e-mail: kalamaria@petridis-lighting.gr
Υποκατάστημα Αγίας Σοφίας

Αγ.Σοφίας 44, 546 22 Θεσσαλονίκη, T. 2310 226 105, F. 2310 227 347
e-mail: maketa@petridisag.gr
Υποκατάστημα Αθηνών

Εθνικής Αντιστάσεως 70, 152 31 Χαλάνδρι, T. 210 67 54 862-9, F. 210 67 15 791
e-mail: athens@petridis-lighting.gr
Patra_ShowRoom
Υποκατάστημα Πάτρας

Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 138  Πάτρα, T. 2610 318268, F. 2610 338056
e-mail: patra@petridis-lighting.gr

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
 
 

 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Greek ISo

Διασφάλιση ποιότητας

Τα αξιόπιστα, λειτουργικά κι αποδοτικά προϊόντα, οι νέες ιδέες, η διαρκής ανάπτυξη του σχεδιασμού κι η εμπειρία 55 ετών στο χώρο του φωτισμού είναι παράγοντες μιας εξίσωσης που συνθέτουν τέλεια τον πραγματισμό με την τεχνολογία έχοντας ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Ποιότητα και εξυπηρέτηση

Ένας άρρηκτος συνδυασμός και ένα ισχυρό πλεονέκτημα που μας παρέχει τη δύναμη να συνεχίζουμε δημιουργικά στην ΠΕΤΡΙΔΗΣ Φωτισμός, η οποία επωφελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, δεσμευμένων να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών σε θέματα φωτισμού.


  
  

Σύστημα Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης

Η ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε πιστή στις αρχές της, εγκατέστησε και εφαρμόζει το Σύστημα Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 14001:2004 . 

Η εταιρία μας μέσω μιάς συστηματικής προσέγγισης αναγνωρίζει τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων στο περιβάλλον και χρήσιμοποιεί μηχανισμούς και προγράμματα για την πρόληψη και μείωση των επιπτώσεων αυτών καθώς και την διαρκή βελτίωση της περιβαλλοντολογικής της επίδοσης

  
  

 Petridis - Lighting  is working in a partnership with DIAL for many years. DIALux is a free of charge  software by DIAL which offers a complete solution for professional lighting designs with Petridis - Lighting products. With DIALux we are able to plan and visualise our lighting design proposal for your project in accordance with national and international laws and regulations.

  


 
Οικονομικά στοιχεία  Ισολογισμός 2014   Balance_Sheet
 
created by alpha